Gōjasu
Yoshino Gōjasu is a high quality color enhancing koi food which contains a high level of spirulina and other carefully selected ingredients like astaxanthin, krill meal, fish oil and paprika extract. These additives allow the contrasting colours of koi to become brigther, deeper and more intense. Yoshino Gōjasu contains a high dose of pure cultured spirulina. Spirulina offers several health benefits like anti-oxidants that, like vitamin C, help protect the body tisues and polysaccharides who strengthen the immunesystem. Spirulina also contains essential fatty acids and eight amino acids required for complete nutrition and is high in usable or digestible amino acids. Spirulina is probably one of the best fish food ingredients available. Yoshino Gōjasu is enriched with prebiotic and probiotic supporting the koi's intestinal microflora, to improve digestion and nutrient intake therefore aiding water parameters by reducing waste into the pond and filter system. We don't recommend to feed Yoshino Gōjasu below watertemperatures of 15ºC ( 59ºF ). Pellet Size Only 4.5mm.
Crude protein 38,0% - Crude fat 7,0% - Crude fiber 1,5% - Ash 8,8%
Yoshino Gōjasu is een kleur versterkend koi voer van hoge kwaleit. Het bevat spirulina en andere zorgvuldig geselecteerde kleurversterkende ingrediënten zoals astaxanthine, krill meel, visolie en paprika extract. Deze additieven maken de contrasterende kleuren van de koi helderder, dieper en meer intens. Yoshino Gōjasu bevat een hoge dosis pure gekweekte spirulina. Spirulina biedt een aantal voordelen voor de gezondheid, zoals anti-oxidanten die, net als vitamine C, helpen bij de bescherming van weefsels in het lichaam en polysachariden die het immuunsysteem versterken. Spirulina bevat ook essentiële vetzuren en acht aminozuren vereist voor volledige voeding en hoog in bruikbare of verteerbare aminozuren. Spirulina is waarschijnlijk een van de beste ingrediënten beschikbaar. Probiotica en prebiotica ondersteunen de darmflora van de koi, zodat de spijsvertering en opname van de voedingsstoffen optimaal is. Doordat er minder afval in de vijver terecht komt zullen de waterwaardes minder schommelen en zal het filtersysteem beter functioneren. Wij raden aan om Yoshino Gōjasu niet onder een watertemperatuur van 15ºC ( 59ºF ) te voeren. Pelletgrootte Alleen 4.5mm.
Ruwe Eiwitten 38,0% - Ruwe Vetten 7,0% - Ruwe Vezels 1,5% - Ruwe As 8,8%